Vrienden van de HMZV

(klik op een afbeelding)

vrienden_van_de_hmzv

vrienden_van_de_hmzv3

vrienden_van_de_hmzv4

Het bestuur van HMZV nodigt u uit om toe te treden tot een groep van bedrijven die wij aanduiden als ” Vrienden van HMZV “.

Het financieel draaiende houden van een koor als het onze is een hele toer. Onze grootste kostenposten worden niet of nauwelijks gedekt door de inkomsten. Denk hierbij aan huur van onze repetitie- en concertruimte. Naast het salaris van onze dirigent, solisten en musici.

Daarom is een financieel steuntje in de rug heel belangrijk om ook in de toekomst een bijdrage te kunnen leveren aan het culturele leven in de Haarlemmermeer.

Bij toetreding tot de Vrienden van HMZV kunt u, afhankelijk van uw bijdrage, rekenen op een tegenprestatie in één of meerdere van de volgende vormen.

Plaatsing van uw bedrijfslogo op onze website, een advertentie van uw bedrijf in het programmaboekje van één van onze concerten of het beschikbaar stellen van toegangskaarten.

Als u belangstelling heeft om Vriend van HMZV te worden, neem dan contact op met: Peter Roodenburg, of Piet van der Eijk, coordinator
ga naar: Vrienden Van,

NAAR BOVEN